یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 38189
    تاریخ انتشار: 12/مهر/1395 - 14:41
    اجتماعی

    افزایش تولد نوزادان ناقص‌الخلقه به دلیل آلاینده‌ها/ معاینه فنی‌هایی که صوری‌اند/ سیاسی‌کاری در محیط زیست مقدم بر سلامت مردم

    عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: فیلترهایی که در پالایشگاهها استفاده می‌شود نامرغوب است و این آلاینده‌ها در برخی مناطق باعث تولد نوزادان ناقص‌الخلقه شده است.

    افزایش تولد نوزادان ناقص‌الخلقه به دلیل آلاینده‌ها/ معاینه فنی‌هایی که صوری‌اند/ سیاسی‌کاری در محیط زیست مقدم بر سلامت مردم

    احمد علیرضابیگی گفت: منابع آلودگی در شهرها مخصوصا شهرهای بزرگ مشخص است که عمدتا خودروها، نیروگاه‌ها، پالایشگاه‌ها و پتروشیمی است و دولت باید برای نیروگاه‌ها موضوع تامین سوخت گاز را در اولویت قرار دهد تا شرایط بهتری را در زمینه استفاده از سوخت‌ها داشته باشیم. 
    وی ادامه داد: همچنین باید استفاده از فیلترهایی که آلاینده‌ها را محدود می‌کند بیشتر شود مثلا در پتروشیمی تبریز و پالایشگاه‌های ما فیلترهایی که استفاده می‌‌شود استاندارد نیست و طبیعتا سلامت افراد را در معرض آسیب قرار می‌دهد. 
    عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: به طور مثال در منطقه کجوار در حاشیه تبریز طبق آمارهایی که وجود دارد به دلیل این آلاینده‌ها افزایش تولد نوزادان ناقص‌الخلقه را داریم.
    علیرضابیگی ادامه داد: سازمان محیط زیست به عنوان ناظر مقررات باید از این صنایع مراقبت‌های لازم را بکند و به طور جدی در اعمال قانون و پییگری آن ورود کند.
    وی گفت: بخشی از آلاینده‌ها هم به خودروها در کلانشهرها برمی‌گردد که باید صدور معاینه فنی جدی گرفته شود در حالی که این معاینه‌فنی‌ها بیشتر صوری است و شرایط جدی و واقعی را ندارند و حتما باید پلیس به طور جدی با آن برخورد کند.
    عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس اظهار کرد: همچنین محدودیت‌هایی که در مصرف سوخت در کارت و سهمیه آنها لحاظ شده باید در قالب تهیه نرم‌افزار به طور جدی دنبال شود و هر کسی اگر بیش از حد متعارف سوخت مصرف کرد هزینه آن را پرداخت کند و این مبالغ در اقدامات بعدی برای افزایش فضای سبز و اقدامات کمک کننده در جهت رفع آلودگی صرف شود.
    علیرضابیگی افزود: این تجربه دنیاست و واضح است که اهتمام سازمان محیط زیست باید روی موضوعات فنی باشد و قانون‌گذار اختیارات لازم را برایش پیش‌بینی کرده اما درمقام عمل شاهد مشکلاتی در سازمان هستیم که بیشتر سیاسی‌کاری بر آن تقدم دارد تا موضوعات مرتبط با سلامت مردم.
    وی در مورد اجرای طرح کاهش در پایتخت گفت: موضوع کنترل مکانیزه معاینه فنی می‌تواند گام موثری در جهت کنترل ترافیک و آلودگی باشد و باید ضمانت اجرایی لازم آن فراهم شود. اما مشخص نیست که چه میزان این طرح توانسته موفق باشد
    عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس افزود: هرچقدر ضمانت‌هایی اجرایی پیش‌بینی شود و پلیس با فعالیت بیشتری ورود کند شرایط مساعدتری را در بخش آلودگی و در کلانشهرها شاهد خواهیم بود.
     

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما